Menu uge 25
Vi tager alle forbehold fra Sundhedsstyrelsen.
Der vil være sprit til stede og sat nye systemer op.
Spørg hvis der er noget du er i tvivl om.
Er du vegetar eller har særlige behov skal du melde det dagen før inden kl. 13.00.
Den varme kød ret er: Glaseret skinke med flødekartofler.
Den varme fiske/grønt ret er: Soup Pistou "fransk grønsags suppe med hvide bønner, pesto og crutoner"
Den varme kød ret er: Chiken Vindaloo med ris og koriander.
Den varme fiske/grønt ret er: Aloo Gobi "Indisk style blomkål/kartoffel" med ris og koriander.
Den varme kød ret er: Kartoffel/porre tærte med salsa Romesco og Serano skinke.
Den varme fiske/grønt ret er: Svampe Bourguignon med perleløg og urte couscous.
Den varme kød ret er: Laks med teriyaki, sesam, grillet kål og wasabi creme.
Den varme fiske/grønt ret er: Spicy suppe med gyoza, pak choi, bambus og aromatiske urter.
Den varme kød ret er: Kalvesteg med knuste kartofler og pebersauce.
Den varme fiske/grønt ret er: Butterdejstærte, med karameliserede løg, gedeost, valnødder og figne.