Kantinerne

Menu uge 33
Vi tager alle forbehold fra Sundhedsstyrelsen.
Der vil være sprit til stede og sat nye systemer op.
Spørg hvis der er noget du er i tvivl om.

Er du vegetar eller har særlige behov skal du melde det dagen før inden kl. 13.00.
mandag
Dagens retDen varme kød ret er: Linse ragout med chorizo, græskar og persillepesto.

Den varme fiske/grønt ret er: Tærte med gedeost, tomater, bagte løg og persillepesto.
tirsdag
Dagens retDen varme kød ret er: Kylling Danoise med kartofler, sauce, surt og rabarber kompot.

Den varme fiske/grønt ret er: Kartoffelporresuppe med røget portobello og estragon olie.
onsdag
Dagens retDen varme kød ret er: Fisk med sellerigratin og brøndkarse.

Den varme fiske/grønt ret er: Bagte rødder på fladbrød, feta/persille/granatæble og yoghurt dressing.
torsdag
Dagens retDen varme kød ret er: Pastel de Papa "oksekød, mos og parmesan"

Den varme fiske/grønt ret er: Tom yum med udon nudler, grønt og store rejer.
fredag
Dagens retDen varme kød ret er: Pulled pork burger med ajvar chili dressing og tomat chutney.

Den varme fiske/grønt ret er: Røsti burger med syltede agurker, rygeostost creme og tomat chutney.