Kantinerne

Menu uge 34
Vi tager alle forbehold fra Sundhedsstyrelsen.
Der vil være sprit til stede og sat nye systemer op.
Spørg hvis der er noget du er i tvivl om.

Er du vegetar eller har særlige behov skal du melde det dagen før inden kl. 13.00.
mandag
Dagens retDen varme kød ret er: Kylling med bagte pastinakker og estragon mayonnaise.

Den varme fiske/grønt ret er: Dhal med raita og koriander.
tirsdag
Dagens retDen varme kød ret er: Laks med ærter, mynte og parmesan.

Den varme fiske/grønt ret er: Caponata med cremet polenta.
onsdag
Dagens retDen varme kød ret er: Gris i rød karry, thai basilikum og ris.

Den varme fiske/grønt ret er: Tomat/spinat lasagne med fetacreme og fennikel crudite.
torsdag
Dagens retDen varme kød ret er: Taco med kylling, salsa, cheddarost og dips.

Den varme fiske/grønt ret er: Soft shell taco med Mexi style rise and beans, salsa, cheddarost og dips.
fredag
Dagens retDen varme kød ret er: Rendang beef med koriander og ris.

Den varme fiske/grønt ret er: Fisk med mix bønner og Romesco.