Kantinerne

Menu uge 46
Vi tager alle forbehold fra Sundhedsstyrelsen.
Der vil være sprit til stede og sat nye systemer op.
Spørg hvis der er noget du er i tvivl om.

Er du vegetar eller har særlige behov skal du melde det dagen før inden kl. 13.00.
mandag
Dagens retDen varme kød ret er: Butter chicken med ris og koriander.

Den varme fiske/grønt ret er: Jordskokke suppe med trøffel persille olie, crutoner og sprød bacon.
tirsdag
Dagens retDen varme kød ret er: Tærte med svampe, feta, rucola og oliven tapenade.

Den varme fiske/grønt ret er: Brandade med bagte peberfrugter og brøndkarse.
onsdag
Dagens retDen varme kød ret er: Meatloaf med rustikke kartofler, sauce, surt og tyttebær.

Den varme fiske/grønt ret er: Frittata med marineret spinat og urtecreme.
torsdag
Dagens retDen varme kød ret er: Pitabrød med kylling og tzatziki.

Den varme fiske/grønt ret er: Fettuccine med basilikum creme, rejer og bagte tomater.
fredag
Dagens retDen varme kød ret er: Quesadillas med krydret pølse, ost, Pico de gallo og majs aioli.

Den varme fiske/grønt ret er: Quesadillas med svampe, artiskok karamelliseret løg, ost, Pico de gallo og majs aioli.