Kantinerne

Menu uge 44
Vi tager alle forbehold fra Sundhedsstyrelsen.
Der vil være sprit til stede og sat nye systemer op.
Spørg hvis der er noget du er i tvivl om.

Er du vegetar eller har særlige behov skal du melde det dagen før inden kl. 13.00.
mandag
Dagens retDen varme kød ret er: Svinefilet med linser i rødvin.

Den varme fiske/grønt ret er: Pasta med cremede svampe og trøffel, samt parmesan.
tirsdag
Dagens retDen varme kød ret er: Kyllingespyd Satay med peanut sauce, ris og syltet grønt.

Den varme fiske/grønt ret er: Bami goreng "æggenudler, grøntsager, æg og lækker marinade"
onsdag
Dagens retDen varme kød ret er: Krebinet med dampede grøntsager og persille sauce.

Den varme fiske/grønt ret er: Fisk med dampede grøntsager og sauce Nage.
torsdag
Dagens retDen varme kød ret er: Gratineret pasta med kylling, broccoli og porrer.

Den varme fiske/grønt ret er: Tomatsuppe med fersken, karry, sprød topping og tilvalg af rejer.
fredag
Dagens retDen varme kød ret er: Frikando "Catalansk stew med kalv, svampe og ris"

Den varme fiske/grønt ret er: Gnocchi med græskar, salvie og brunet smør.